Lyoness info pont Nyomtatás E-mail

lyoness_pnzvisszatrits


2011 03 25

Nézd meg ezt a 2 kisfilmet, és gondolkozz el azon, hogy neked mi az élet célod?

A 4 variáció közül melyik felel meg a legjobban?

Melyik akarsz lenni, mivé akarsz válni?!

Csak egy valódi döntés kell, és elérhető bármelyik!Videó 1 rész: 


2011 03 24

Az alábbi összefoglalót Kiss Jutka állította össze a vasárnapi Lyoness Day-ről. Érdemes elolvasni.

A szövegben említést tesz az április 28.-i ingyenes rendezvényről, amire most csütörtöktől lehet jelentkezni. Hubert Freidl a cég alapítója jön el, és oszt meg velünk új információkat. Nem szabad ezt kihagyni, mert a rendezvénynek lehetnek hosszabb távú hatásai, melyeknél a jelenlévők előnyt élvezhetnek!!

Mivel várhatóan 1-2 órán belül elfogynak a helyek, javaslom a webiroda folyamatos figyelését, hogy azonnal tudj jelentkezni.


LYONESS DAY 2011. március 20. SZUPER NAP VOLT!Harmati Norbi, a házigazda köszöntött bennünket,az új helyen a Ramada Aquaword Hotelben. Olyan tempóban fejlődik a közösségünk, hogy egyre nagyobb befogadóképességű helyeket kell keresnünk, ami természetesen kellemes gond. Ezért bármennyire is szuper volt ez a hely, a következő már szintén új helyen lesz! J1./ Első előadó Tengerész Lóránt volt, aki eredményeinkről és céljainkról beszélt:Missziónk: A világ legnagyobb hálózatának kiépítése,Filozófiánk: WIN - WIN -WIN   (hármas egységünk érvényesül: nyer a termékpartner, a vásárló és a közösség, akinek segíthetünk az alapítvánnyal)A világ legdinamikusabban fejlődő hálózata vagyunk. Európában már 20 országban vagyunk jelen, 18.500 termékpartnerrel, 1,6 millió vásárlóval, 100.000 kártya-elfogadóhellyel. Magyarországon 377.000 regisztrált vásárlónk van. 2009-ben csatlakozott az amerikai kontinens: USA, Kanada, Mexikó. 2010-ben csatlakozott az Egyesült Arab Emirátusok. Előkészületben van Dél-Afrika, Marokkó.(amikor a politikai helyzet megengedi)Ezután egy érdekes adattal folytatta Lóri. Kanada lakossága 34 millió fő. Cél az 5% regisztrálása alaphangon: 1,7 millió fő. Ha 1,7 millió vásárló „csak" 500 dollárt költ havonta, akkor az 850 millió dollár forgalmat jelent. Átlagos 10%-os árrést számolva: 85 millió dollár árrés, amiből HAVONTA 1,1 millió pozíció kerül be az elszámolási rendszerbe!!!

Szerinted érdemes ott lenned az amerikai piacon?...és ez még „csak" Kanada!Hazai hírek:

-          utalványpont már 33 helyen, ahol tudunk utalványokat vásárolni,

-          a cashback elfogadóhelyek létszáma folyamatosan nő: az Euronics már 30 üzletében kártya elfogadó, és további 170 üzletében építi ki folyamatosan,

-          új cashback elfogadó partner a Tropicarium! (Kisgyerekesek figyelem! Vidámpark, Tropicarium, Pólus Palace mozik, Sobri Jóska Kalandpark...)

-          Online vásárlás: 100 millió terméket tudunk vásárolni,

-          Reginális kuponfüzet megint lesz a nagy siker miatt,

-          POS anyagok érkeznek a kis -és középvállalkozásoknak, azért, hogy több mint 2000 helyen látható legyen a Lyoness logó! Kérjük, tegyétek ki!

ÉRTÉKEINK:

-          Törekvés a tökéletességre,

-          Haladó gondolkodás,

-          Függetlenség

-          Átlátható, nyílt kommunikáció

Ezután Tengerész Lóránt bemutatta az új kommunikációs igazgatót, Dobrotka Zsuzsa személyében.

Az ÁLOMKONYHA NYEREMÉNYJÁTÉK eredményhirdetése következett. A Freddi Bútor „álomkonyhát" Csányi Sándorné nyerte.Lyoness Magyarország rendezvények:

-          Business Info: 20 helyszinen (Budapesten kedd - Sugár, csütörtök - Körszálló)

-          Business Seminar: április 9-10 és május 7-8 Velence

-          Lyoness Day: május 21. RAM Colosseum - Budapest legújabb rendezvény helyszínén: 1133 Budapest, Kárpát utca 23-25

-          SPECIÁLIS rendezvény: 2011. április 28. 18 óra Budapest Kongresszusi Központ, Budapest, Jagelló út 1-3. HUBERT FREIDL és WERNER KAISER részvételével! MINDENKINEK INGYENES!  Jelentkezés a webirodádból!

CÉLOK:

-          Európa teljes kiépítése,

-          Első lépésben az országok 5%-ának megszólítása,

-          2020-ig a világ legnagyobb rendszerének kiépítése: Global Player Nr.1.

-          ÉPÍTSD AZ ÜZLETET!

-          EGYÜTT ERŐSEK VAGYUNK!

2./  Rövid szünet után a második előadó dr.Szilágyi Judit tréner következett, aki a Franklin Covey vállalattól érkezett, aki a világ legnagyobb szervezetfejlesztéssel foglalkozó vállalata. Judit már tartott tréninget Portugáliában és Cancunban is a Lyoness csapatnak.A Kiemelkedően eredményes emberek 7 szokásáról és az Időgazdálkodásról tartott nekünk rendkívül értékes tréninget.MI A SIKER és MI AZ EREDMÉNYESSÉG? - tette fel nekünk a kérdést.A SIKER - pillanatnyi és egyáltalán nem biztos, hogy valós teljesítmény kapcsolódik hozzá ( gondoljatok csak „celebjeink" -re  )

Az EREDMÉNYESSÉG - hosszú távú és minden esetben valamilyen teljesítmény, eredmény kapcsolódik hozzá és újra meg újra megismételhető! Na ez az! Megnéztük „Az eredményesség gyökere" kisfilmet, ahol is megnézhettük a csodás és hatalmas amerikai vörös fenyőket, párhuzamot vonva a jellem-etikával és a személyiség-etikával.

Az emberi eredményesség a gyökereknél kezdődik, és belülről kifelé fejlődünk, így érjük el a hosszú távú eredményeinket, így lesz gyönyörű lombozatunk. ( Milyen szép hasonlat!)

Az érési folyamat szintjei: mindenki függőségben kezdi az életét (csecsemő)

-          1.szint: TE - van kit okolnod a függésben (más a hibás) 1.Légy proaktív! -dönthetsz, 2.Tudd előre, hová akarsz eljutni! 3.Előre a fontosat!  > EGYÉNI GYŐZELMET ARATSZ! > FÜGGETLENSÉG!

-          2.szint: ÉN - 4.Gondolkodj  Nyer-Nyer-ben, 5.Érts, mielőtt megértesz (értsd meg a másikat), 6.Teremts szinergiát (kreatív együttműködés) > KÖZÖS GYŐZELEM! > KÖLCSÖNÖS FÜGGÉS!

-          3.szint: MI > ÖNKÉNTES DÖNTÉS! Szinergiában többre jutsz!

Az eredményes ember időt szán a fűrész megélezésére!Ha nagyot akarsz változni, dolgozz a paradigmáidon! (megrögzött szokások, látásmód)

Eredménytelen paradigma: A körülmények határozzák meg az életemet! ( TE vagy a hibás!)

Eredményes paradigma: A döntéseim határozzák meg az életemet! (ÉN vagyok a hibás!)IDŐGAZDÁLKODÁS:  válaszd szét a FONTOS és SÜRGŐS feladatokat! Mindig a FONTOSAKKAL kezdd!3./  A harmadik részben ismét Judit tartott nekünk tréninget A BIZALOM SEBESSÉGE címmel.Kapcsolataink alapja a BIZALOM. Te kiben bízol?BIZALOM = jellem + kompetencia együttese (egy személy vagy szervezet jelleméből és kompetenciájából adódó megbízhatósága)A BIZALOM jelentősége:

-          a bizalom nehéz és mérhető

-          semmi sem versenyezhet a sebességével

-          a bizalmat a személyiség és a képesség együtt működteti

-          nem bízni az emberekben, nagyobb kockázat

-          az egy ember felé létrehozott bizalom, kialakítja a bizalmat a többi ember felé

-          semmi nem olyan fontos a csapatodban, szervezetedben, mint a bizalom gyors kiépítése

-          a bizalom jövedelmező, csökkenti a költségeket, sebessége nő, eredményességhez és sikerhez vezet, innovációt, együttműködést teremt

A BIZALOM 5 hulláma:- Személyes bizalom: először  a saját, személyes hitelességed építsd ki- Kapcsolati bizalom: válj magas bizalmi szintű vezetővé! (13 viselkedési mintája: őszinteség, tisztelet, átláthatóság, rendezze az elrontott dolgokat, lojalitás, eredményesség, fejlődjön, nézzen szembe a valósággal, tisztázza az elvárásokat, gyakorolja a számonkérést, először figyeljen, tartsa be elkötelezettségeit, növelje a bizalmat)- Szervezeti bizalom: csapata hitelességének jelentős, tudatos növelése- Piaci bizalom: márka - védjegy! alapelv: a jó hírnév!- Társadalmi bizalom: megkülönböztető többletet kell adnia! alapelv: hozzájárulás!„Mivel a bizalom egymást követő hullámokban nyilvánul meg, hatása fokozódó és exponenciális." (Stephen M.R. Covey)Következett a finom, svédasztalos ebéd.4./ A délutánt Fenyvesi Róbert nyitotta a RENDSZERISMERETEK előadással.Érdekes összefüggéseket és gondolatokat boncolgatott: REND-szer-ISMERET.

Én Lyoness függő vagyok! Lyoness függőséged FÜGGETLENSÉGET eredményez! JKözösen megnéztük az  „Ez a Lyoness" kisfilmet:Szokásos, élvezetes előadásban beszélt a visszatérítésekről, kigazdálkodásról, pozíciókról, az árrés érzékenységünkről, business team tagságról, lehetőségeinkről...erről a nagyszerű üzletről, amiben benne vagyunk. Számos letölthető anyag és video segíti munkánkat.5./ Rövid szünet után egyenesen sokkoló előadás következett BÓNUSZOK és ÁTJUTÁSOK címmel, Surányi Ferenc előadásában.Ezen az előadáson felismered, milyen is a Lyoness védőháló! Mit jelent számodra, hogy részesedhetsz a hazai és nemzetközi piacok forgalmából. Új könnyítés, hogy már előleges pozíciót is tudsz on-line beültetni. A saját irodádban a törzsadataidban állítsd be, hogy az upline-od is láthassa az adataidat.

Végül az Amerikai és az Európai elszámolási rendszer összefüggéseiről kaptunk tájékoztatást.6./ A következő előadást Tengerész Lóránt tartotta a KARRIER-ről és a 11 kereseti lehetőségről.

A DÖNTÉS a TE kezedben van! Munkánkat vezetőképző tanfolyamok segítik. A következő vezetőképző június 2-5 között lesz a 3-as szintet megerősített munkatársaknak. Gergics Antallal közösen megmutatták a fotókat, amik Cancunban készültek Hubert szülinapján, ahol munka is volt a nagy buli mellett. Nagyon motiváló képek! A következő szülinapi munka-buli Ázsiában lesz! Te ott akarsz lenni? Megerősített 4 karrier szint felett ott lehetsz! J Tudod...A TE DÖNTÉSED!Hamarosan az okos telefonunkkal is tudunk vásárolni. A program már most is letölthető ingyenesen.  A mobilodról mobilutalvánnyal tudsz fizetni!

A Business Team tagok mozgatják az üzletet. Minőségi termékpartnereket keresünk, akik használják és nem kihasználják a Lyoness-t.

Határozd meg a céljaidat és érd is el! Mi a motivációd?Az üzleti siker kulcsa: AZ EMBER MAGA!  Feladatunk: Kiszűrni a rombolókat és képessé tenni a hajlandókat!A karrierszintek következtek, majd az ajándékok átadása azoknak, akik a legjobban dolgoztak és karriert értek el.Megható és örömteli pillanatok következtek:Gergics Antal és Tengerész Lóránt köszöntötte PÓCSI GABRIELLÁT, aki az első 6-os karrieres nő Európában!

Gabi meghatódottan vette át az ajándékokat, aminek se vége, se hossza nem volt és köszönte a munkát csapatának és párjának, legjobb direktjének J Fenyvesi Robinak. Még romániai vonalának vezetői is itt voltak Gabit köszönteni ebből az alkalomból. Igazán megható pillanatok voltak, GARTULÁLUNK GABI!Legvégül Gabi kedvenc énekesnője, Rúzsa Magdi zárta ezt a nagyszerű napot egy fantasztikus koncerttel.Ismét jó volt ott lenni! Sok ilyen szép napot kívánok mindenkinek!

 
elfogadohely_logo

Házhozszállítás

20 000 Ft feletti vásárlás esetén, a házhozszállítás INGYENES.

20 000 Ft  alatti vásárlás esetén a házhozsazállítás díja 1500 Ft.

Ki olvas minket

Oldalainkat 17 vendég böngészi