PDFNyomtatE-mail


Répalé 3L
Teljes méretű kép megtekintése
Répalé 3L

Répalé almalével. 3 literes csapos kiszerelésű 100%-os gyümölcslé. Nem tartalmaz semmilyen adalékot, vagy hozzáadott cukrot, vizet, csak a valódi Magyar gyümölcs van benne!Vásárolható hozzá doboz a tárolás megkönnyítésére!

Cikkszám: Mcs1011
Ár: 2 000 Ft
Lyoness visszatérítés a zöldséglevekre 2%!
13000Ft feletti zöldséglé vásárlásnál a kiszállítás ingyenes.

A gyümölcsleveinket felbontás után ajánlott 1 hónapon belül elfogyasztani és lehetőleg hűtőben vagy hűvös helyen tárolni. Felbontás nélkül 9 hónapig vállalok rá garanciát.

Az aszeptikus zsákon (zacskó) lévő gyártási dátum a zacskó gyártási dátuma. Egy aszeptikus zsák felhasználhatósága 5 év.

Gyümölcsleveink átlagban 1 hetes gyártásúak, mire az Önök asztalára kerülnek.

Mivel nincs tartósítószer a gyümölcsleveinkben ezért ritkán előfordulhat, hogy 2-300 zacskóból 1-1db megbuggyan. Természetesen ezekre is garanciát vállalok. Az ilyen gyümölcslevet vagy a következő szállításnál cseréljük vagy Ön elküldi a számlaszámát, bankja valamint az Ön nevét és én 5 napon belül elutalom a kérdéses gyümölcslé árát.

A romlott gyümölcslét az aszeptikus zsákból ki kell önteni annyira, hogy a fele maradjon benne, amit a következő rendelésnél visszakérnénk, hogy megvizsgálhassuk mi lehetett a gond.

A gyümölcslevek íze változhat, mivel nem állítjuk be azt. Amilyen fajta almát, szilvát stb dolgozunk fel olyan az íz is!

Soha nem dolgozunk fel olyan gyümölcsöt,amelynek nem ismerjük az eredetét és nincs naplózva, hogy hogyan termesztették!

Gabonaszármazékot nem rakunk bele, hogy rostosabb legyen! Gabonaszármazékot azért rakhatnak a gyümölcslébe, mert így tudják újra "rostossá varázsolni". Ezért van az, hogy a lisztérzékeny emberek rosszul vannak bizonyos gyümölcslevektől

 


Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.


Kérdés felvetése a termékről


elfogadohely_logo

Házhozszállítás

20 000 Ft feletti vásárlás esetén, a házhozszállítás INGYENES.

20 000 Ft  alatti vásárlás esetén a házhozsazállítás díja 1500 Ft.

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi